Hiuskoristeet / Hair decoration

Pienenpienillä hiotuilla lasihelmillä (13o) kirjotuissa hiuskoristeissa on kaikissa pohja/taustamateriaalina pehmeä peurannahka, joka on näkyvissä koristeen takaosassa. Värimaailma on lähes rajaton ja lasihelmien kimallus auringossa on kaunista!

Barrettes and hair ties are beaded with tiny 13o faceted glass beads on soft deer leather. The leather can be seen in the back of the decoration. The choice in colours is amost endless and the sparkle of the glass beads is beautiful!

 

Tukeva hiussolki, nahkaa, puuta. Helmikirjotun pyörylän halkaisija n. beaded_stick_barrette_-_helmikirjottu_hiussolki_001__kopio.jpg3,5cm, myös tikussa ja koristeen reunassa on samoja kimaltelevia 13o lasihelmiä.

A sturdy hair barrette of leather and wood. The beaded part in the middle is about 3,5 diameter big, the piece is edge beaded and also the stick has beadwork on it with the same 13o faceted glass beads.

Hinta / Price 35 €

hiussolki._barrette_turkoosi.jpgPitkänomainen metallisoljella kiinnitettävä hiuskoriste on kooltaan n. 8,5cm x 1,5cm. Kirjottu kudontakehyksessä.

This barrette is about 8,5cm x 1,5cm in size. Loom beaded.

Hinta / Price 26 €