Päivityksistä

Sunnuntai 11.12.2011 klo 12:52 - -mai-


Ensilumi peittää jo maan täällä eteläisessä Suomessa ja tonttujen jalanjälkiä etsitään ahkerasti lastenhuoneiden ikkunan alta :)

Päätimme Jamien kanssa, että tekstit kotisivullamme tulevat tästä lähtien vain suomeksi. Tämä nopeuttaa päivityksiä ja näinollen ehkä saan niitä tehdyksi hieman nopeammalla aikataululla. Vakityön, opiskelun ja tämän Unituulia-työn yhteensovittaminen on välillä näin perheenäitinä aikamoista aikatauluttamista. Inhoan kalenterin kanssa elämistä ja unelmoin ajasta, jolloin kalenteri on vain nimipäivien muistio. Talvisin saan energiaa hetkistä, jolloin voin kynttilänvalossa lasin takaa katsella lumihiutaleiden hiljaista laskeutumista seinäkellon tikityksen täyttäessä huoneen...

Muistattehan Tekin kaikki pysähtyä välillä joulukiireiden keskellä!

Avainsanat:


Kommentit

26.1.2012 8:20  ari mattila

hei.voitko lähettää minulle miesten ranne koruista kuvia.kiitos

4.2.2012 18:22  Mai

Hei Ari! Choker-korut sopivat naisille ja miehille. Vinkkiä saat kuvista, jotka ovat albumissamme täällä http://www.unituulia.com/albumi/korujajewelleries/kaula-jarannekorut/ Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse saadaksesi lisätietoa tai olet kiinnostunut tilaamaan. unituulia(at)yahoo.com

10.3.2012 17:48  Sina

Hei, olen kiinnostunut unisieppareista ja teen itekin niitä. Suurin ongelma materiaalien kanssa menee tuohon rinkulan etsimiseen. Löysin rautaisia rinkuloita joita on melko helppo työstää, mutta ajattelin kysyä mistä te hankitte ne ja mitä materiaalia käytätte enemmän?

Kiitos

13.3.2012 17:01  Mai

Hei, Sina!

Sopivien rinkuloiden hankkimiseen menee aikaa täälläkin :) Osa pienimmistä meille tulee Yhdysvalloista tuttavien kautta, mutta käytämme myös noita täällä askartelukaupoista saatavilla olevia. Metallia ovat enimmäkseen, joskus satunnaisesti jotain muuta kestävää, kuten puuta, bambua.. Teemme myös oikeista oksista rinkuloita, mutta koska ne eivät kestä, yleensä niihin tehtyjä unisieppareita meillä ei ole valmiina, vaan ne tehdään asiakkaan tilauksesta.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini